Reparatii cardane Mercedes Viano

Reparatii cardane Mercedes Viano

reparatii cardane mercedes viano

reparatii cardane mercedes viano

Executam servicii profesionale de reparatii cardane pentru vehicule marca Mercedes Viano .

Pentru reparatii cardane Mercedes Viano se folosesc piese de schimb noi, originale, conforme specificatiilor tehnice ale producatorului de vehicule.

Cand operatiunea de reparatii cardane Mercedes Viano necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza.

Cardanele Mercedes Viano reparate beneficiaza de garantie fara limita de km, 6 luni. Termenul de executie pentru reparatii cardane Mercedes Viano este de minim 2 ore si maxim 48 de ore (in zilele lucratoare, calculate din momentul receptionarii cardanului), in cazul in care nu apar situatii neprevazute. Lucrarile de reparatii cardane Mercedes Viano se vor efectua in ordinea receptionarii lor si nu se vor abate de la aceasta regula.

Toate piesele utilizate in reparatii cardane Mercedes Viano au calitate OE, avand astfel siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita pentru reparatii cardane este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.

Dupa reparatia cardanelor se efectueaza echilibrarea dinamica pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj. In ateleierul nostru se pot repara caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale.

Pentru programare sau intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind unul din reperele de pe PAGINA DE CONTACT.

sau trimiteti-ne un mesaj folosind formularul de contact de mai jos:

[Contact_Form_Builder id=”10″]

Web: www.reparatiicardane.amcspares.com | www.amcspares.com | www.reparatiicardane.shopmania.biz | www.autozurro.ro | www.reparatiicardanemercedesvito.amcspares.com 

Comments are closed